13. 06. 2021

Reboot Plays na Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1

Na Reboot Online Games Weeku 2021 Spring Edition powered by A1 u sklopu CORE GAMING studija još jednom možete očekivati hrpetinu najzanimljivih next-gen igara koje će naši dežurni voditelji odigrati, komentirati i analizirati ih uzduž i poprijeko. Naravno, u svemu tome nećemo se zaboraviti ni ludo zabavljati kao i prošle godine.

Dario, Matko, Amey i Luka opet će uživo igrati najatraktivnije igre svaki dan u sklopu segmenta Reboot Plays, a kao i uvijek možete očekivati i bogate Reboot Giveawayje.

Koje će igre igrati i kada u danu će se pojaviti, saznajte uskoro, jer u narednim danima uoči početka eventa raspored će biti objavljen na službenoj stranici eventa: www.rebootonlinegamesweek.com.

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 16.06. do 20.06. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.