13. 06. 2021

Rebootcast čavrljanja opet su dio Reboot Online Games Weeka 2021 Spring Edition powered by A1

Budući da znate koliko volimo čavrljati međusobono i s vama, uopće vas ne treba čuditi da ćete svaki dan moći uživati uživo u Rebootcast specijalima.

Budući da je ovaj period sredine lipnja izuzetno bogat bombastičnim i epohalnim najavama brojnih izdavača od nas svakodnevno možete očekivati da proberemo najbolje i najspektakularnije trailere o kojima ćemo pričati s vama uživo.

Sve što vas zanima moći ćete nas svakodnevno pitati, a mi ćemo kao i uvijek biti puni zanimljivih odgovora i hot takeova koje nećete čuti nigdje drugdje.

Naravno, znate da osim čavrljanja s vama najviše volimo darivati stoga vas očekuju brojni giveawayji epskih proporcija.

Dok čekate na Rebootcaste uživo, svakako bacite oko na Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1 Specijal koji je izašao nedavno.

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 16.06. do 20.06. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.