18. 06. 2022

Igramo interaktivni survival horor The Quarry

Strpljenje je gorko, ali mu je voće slatko, rekao je Aristotel - i bio je u pravu!
Napokon smo dočekali novu igru legendarnog studija Supermassive games, a naš primjerak osigurao nam je partner eventa CD Media. Veterani storytelling žanra mnogima su već poznati po mega popularnom hitu Until Dawn u kojem su nam definitivno pokazali svoju moć u prenošenju mračne, napete ali nadasve uzbudljive atmosfere. A svoj status majstora dodatno su potvrdili svojim antologijskim serijalom The Dark Pictures Anthology, u kojem je teško izdvojiti naslov koji bi bio najbolji.

Bez daljnjeg odugovlačenja, danas na Reboot Online Games Weeku 2022 powered by A1 predstavljamo vam njihovu slijedeću igru. Ovoga puta, smješten izvan prethodno navedenog serijala, stiže nam naslov koji se još naziva i spiritualnim nasljednikom Until Dawna. Riječ je o interaktivnom teen hororu The Quarry u kojem ponovno vaša svaka pa i najmanja odluka utječe na konačni ishod. Priča prati devet zaposlenika kampa kojima zadnjega dana ljeta, možda pomalo klišejski, doslovce krepa vozilo i stoga odluče provesti još jednu noć i napraviti oproštajni party. Potpuno očekivano, nešto mora poći po zlu pa tako ekipu počne vrebati netko (ili nešto?) iz šume, a vaši potezi odlučit će sudbinu svakog pojedinca. Cijela igra zapravo objedinjuje tri međusobno isprepletene priče, a razvojni studio osigurao se da sve bude izvedeno, kao i do sada, na najkvalitetniji i najbolji način!

O samoj radnji ne treba više puno reći, dovoljno je samo još spomenuti da u igri kontrolirate, u pojedinom trenutku, svakog od devet likova i određujete ne samo koga ćete dovesti do kraja, već i kakva će priča biti ispričana u ovom remek-djelu od, ugrubo, trajanja 10 sati!

Birajte sa kime voditi i kakve razgovore, žurite se prema cilju u strahu od opasnosti ili istražujte mapu na vlastitu odgovornost, budite spremni na već poznate quick-time evente i, najbitnije, zabavite se! Sami ili u društvu, local co-op ili online - na vama je kako ćete pristupiti, a budite sigurno da će za potpuno iskustvo biti potrebno zaigrati The Quarry više puta.

Pridružite se humanitarnoj akciji i pomozite slijepom dječaku prikupiti sredstva za kupnju uređaja koji će mu pomoći pratiti redovnu nastavu.
https://cnzd.org/donacije/

Četvrto izdanje POTPUNO BESPLATNOG najvećeg regionalnog digitalnog eventa i games showa - Reboot Online Games Week powered by A1 održava se od 15.-19. lipnja u vremenu od 12:00 - 20:00 sati. Ne propustite vrhunski sadržaj i odlične giveawaye! Za više informacija posjetite www.rebootonlinegamesweek.com