15. 06. 2021

Sutra kreće drugo izdanje Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1

Najveći regionalni digitalni event i games show Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1 sutra u 12:00 sati kreće sa livestreamom u studijskim kanalima CORE GAMING i GAMES INDUSTRY powered by Gamepires, dok ćemo se u livestream studija ESPORTS powered by A1 Adria League uključiti od 13:00 sati.

Na ovogodišnjem proljetnom mega izdanju očekuju vas brojne hit igre za trenutno aktualne platforme, popularni regionalni influenceri, gosti iz domaće i međunarodne games industrije, najbolji regionalni esportaši i hrpetina giveawayja na kojima možete osvojiti vrijedne keyjeve za igre, ekskluzivan merch te impresivan hardver i periferiju! Pratite nas i dalje jer uskoro objavljujemo i potpuni raspored događanja po studijskim kanalima!

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati uživo svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 16.06. do 20.06. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.