24. 10. 2021

Treće i dosad najveće izdanje Reboot Online Games Weeka kreće 17. studenog!

Ako ste pratili službenu stranicu i društvene mreže Reboota, mogli ste prije dvadesetak dana pročitati vijest o otvaranju najveće gaming arene u Hrvatskoj, na kojoj je naš Damir Đurović, suosnivač i direktor Reboota, najavio održavanje trećeg po redu Reboot Online Games Weeka. Da, ako niste tada, sada ste dobro pročitali! Ove jeseni vraćamo se u dosad najvećem i najspektakularnijem izdanju najznačajnijeg regionalnog online medijskog eventa i games showa - Reboot Online Games Week 2021 powered by A1!

Kroz pet dana trajanja, od 17. do 21. studenog, ponovno ćemo se družiti s vama u zabavnom i edukativnom okruženju na livestreamu putem službenog YouTube kanala magazina Reboot, službenog kanala na Twitchu te Facebooka. I ovoga puta na Reboot Online Games Weeku čekamo vas u tri zasebna studija u kojima će se paralelno odvijati program, a cijeli event ponovno će biti u potpunosti besplatan za sve gledatelje.

U studiju CORE GAMING zaigrat ćemo najnovije hit naslove, družiti se s poznatim regionalnim facama s YouTubea i Twitcha, održati brooojne giveawaye i pružiti vam obilje dobre zabave uz svima nam omiljene videoigre. Studio GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury i ovoga je puta rezerviran za edukativan program koji će pružiti informacije o razvoju videoigara i cijelom svijetu koji se krije iza njih, a sve će nam pobliže objasniti profesionalci regionalne, ali i svjetske games industrije. Samo na Reboot Online Games Weeku u sklopu studija ESPORTS powered by A1 Adria League moći ćete pratiti i veliko finale osme sezone A1 Adria League u igrama Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Brawl Stars i FIFA!

Lajkajte nas na Facebooku, zapratite na Instagramu ili Twitteru i ne propustite najnovije vijesti, najave i obavijesti ovog mega događaja s potpisom Reboota i brojnih partnera, a sve ostale novosti o eventu moći ćete doznati u narednim danima na www.rebootonlinegamesweek.com i www.reboot.hr.