19. 11. 2020

U Kvikijevom Battle Royale Showdownu susrest će se gledatelji i popularni streameri!

Kao što smo već prethodno najavili, partnerstvo Kvikija i Reboota nastavlja se i na velikom regionalnom medijskom eventu i games showu Reboot Online Games Weeku, na kojem će upravo Kviki biti službena grickalica! No, osim toga, Kviki će biti zastupljen i kroz Battle Royale Showdown na kojem će se susresti gledatelji CORE GAMING studija te poznati regionalni gaming influenceri i YouTuberi. Igre koje će se zaigrati na Battle Royale Showdownu su Fortnite i Fall Guys, stoga se iskreno nadamo da jedva čekate svima pokazati svoje sposobnosti u njima!

Kviki svim gledateljima CORE GAMING studija sprema još jedno veliko iznenađenje, a o čemu se radi doznat ćete u danima pred nama.

Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Sam sadržaj i detaljan raspored bit će objavljeni u tjednu prije početka Reboot Online Games Weeka powered by A1, a do tada najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

Facebook:

https://www.facebook.com/reboo...

Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli...

Instagram:

https://instagram.com/rebooton...