17. 11. 2020

Ubisoft stiže na Reboot Online Games Week powered by A1

Već te mogli pročitati najavu svega vezanog uz next-gen u sklopu CORE GAMING studija na nadolazećem digitalnom eventu Reboot Online Games Week, a jedan od velikih gaming izdavača i razvojnih studija koji će se pridružiti velikom regionalnom online medijskom event i games showu od 23. do 29. studenog je Ubisoft.

Osim što ćemo vam predstaviti next-gen verzije Ubisoftovih igara poput vikinške akcije Assassin's Creed Valhalle, koja je po svom nedavnom izlasku privukla duplo više igrača nego AC: Odyssey te oduševila igrače i kritičare diljem svijeta, svaki dan vas očekuje veliki Ubisoftov giveaway tijekom kojeg ćemo podijeliti hrpetinu game keyeva.

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Sam sadržaj i detaljan raspored bit će objavljeni u tjednu prije početka Reboot Online Games Weeka powered by A1, a do tada najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

Facebook:

https://www.facebook.com/reboo...

Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli...

Instagram:

https://instagram.com/rebooton...