19. 11. 2020

Ugrabite PlayStation 5 i Xbox Series X tijekom epskih giveawaya na Reboot Online Games Weeku!

Umjesto na stagevima, ove godine ćemo održati hrpetinu online giveawaya svaki dan od 10h do 20h tijekom svih dana trajanja Reboot Online Games Weeka, našeg velikog medijskog online eventa i games showa.

Što to znači pitate se? Princip je ustvari isti kao i uvijek dosad, skoro svakih pola sata vas očekuje tona spektakularnih giveawaya u kojima ćemo podijeliti suludu količinu game keyeva za igre na svim mogućim platformama, enormnu količinu hardvera - od miševa, tikpkovnica, slušalica sve do spektakularnih monitora te ekskluzivnog mercha koji će razveseliti svakog tko cijeni dobar swag.

No, budući da se Reboot Online Games Week održava paralelno uz izlazak nove generacije konzola, najsretniji među vama ugrabit će fantastične next-gen konzole PlayStation 5 i Xbox Series X.

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha, kroz tri live studija - CORE GAMING, GAMES INDUSTRY i ESPORTS. U ovom trenutku na naslovnoj web stranici eventa objavljeni su privremeni rasporedi za CORE GAMING studio i ESPORTS studio, a u danima uoči početka eventa Reboot Online Games Week powered by A1 najnovije vijesti doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

Facebook:

https://www.facebook.com/reboo...

Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli...

Instagram:

https://instagram.com/rebooton...