28. 11. 2020

Uključite se u mega finale @ Reboot Online Games Week

Pred nama je finalni vikend velikog regionalnog online medijskog eventa i games showa Reboot Online Games Weeka na kojem vas kao i cijeloga tjedna čekaju brutalni giveawayji ekskluzivnog mercha, games keyjeva, hardvera i periferije! Pridružite nam se potpuno besplatno i uživajte u najrazličitijem gaming sadržaju kroz tri kanala, CORE GAMING, GAMES INDUSTRY powered by Playrix Croatia i ESPORTS powered by A1 Adria League.

Na kanalu CORE GAMING danas ne propustite pogledati i sudjelovati u Rebootcastu, Battle Royale Showdownu by Kviki i PlayStation 5 showcaseu na kojima vas očekuju fantastične nagrade. GAMES INDUSTRY powered by Playrix Croatia i danas će ugostiti zanimljive goste iz games industrije koji će vam putem brojnih panela, radionica i predavanja pokazati kako uspjeti u brzorastućoj games industriji; uključite se u panele "Kako preživjeti na dnevnoj bazi radeći igre" i "Kako žive gaming pisci". Od ranog poslijepodneva na kanalu ESPORTS powered by A1 Adria League zagrijavat ćemo se uz polufinale CS:GO, a večer ćemo zaključiti spektakularnim finalom!

Pridružite nam se potpuno besplatno u mega vikend finalu kroz oba dana vikenda od 10:00 do 20:00 sati. Za više informacija posjetite: www.rebootonlinegamesweek.com

• Facebook:

https://www.facebook.com/reboo...

• Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli...

• Instagram:

https://instagram.com/rebooton...

• YouTube:

https://youtube.com/rebootmag