06. 06. 2022

Uskoro Reboot Online Games Week 2022 powered by A1

O da, stiže to vrijeme u godini kada nestrpljivo brojimo dane do početka novog izdanja našeg online eventa Reboot Online Games Week 2022 powered by A1! Možda vam zvuči čudno što smo i mi u redakciji jako nestrpljivi, no ROGW nam se u protekle dvije i sitno godine toliko omilio da zaista jedva čekamo svako novo izdanje.

A iduće je već za manje od deset dana!

Jap – novo izdanje Reboot Online Games Week 2022 powered by A1 održat će se od 15. do 19. lipnja, po prvi puta u Osijeku, istovremeno s Pannonian Challengeom – svjetskom postajom natjecanja u ekstremnim disciplinama kao što su BMX, skate, inline i scooter. Osijek će tih dana biti središte ekstremnog i esporta, videoigara, dobre glazbe i svega drugoga što čini vrhunsku zabavu.

Tri studija, pet dana, top sadržaj

I ovoga puta ćemo iz tri studija emitirati digitalni signal raznolikog sadržaja. CORE studio će se, kako mu ime sugerira, baviti isključivo gamingom i na tom kanalu ćemo se fokusirati na novonajavljene igre tek održanih online evenata koji će se održavati u vrijeme kada i ROGW, zatim ćemo ugostiti najpoznatije influensere iz regije, zaigrati nove igre te pronaći i skrivene hitove među njima. U drugom studiju ugostit ćemo i razgovarati s kreatorima videoigara, saznati njihova iskustva u njihovoj izradi te vjerujemo i doznati novosti o njihovim novim projektima. Dok će treći studio biti zapravo arena u kojoj će se održati velika finala 9. sezone A1 Adria League!

Tko će biti pobjednici 9. sezone A1 Adria League?

U iščekivanju završnice uzbudljive 9. sezone A1 Adria League podsjetit ćemo kako se u ovoj sezoni natjecanje odvijalo u čak sedam igara. Nakon što smo u uzbudljivim finalima saznali pobjednike igara League of Legends, Clash Royale, VALORANT i PUBG, na ROGW-u ćemo saznati tko su osvajači titula u igrama Brawl Stars, FIFA 22 i CS:GO! Iako završnica još uvijek traje, možemo već sada ustvrditi kako više igara u 9. sezoni A1 Adria League znači i više uzbuđenja u finalima, a nemojmo zaboraviti kako će primamljivi nagradni fond od 200.000 kuna imati priliku osvojiti najveći broj igrača dosad.