15. 06. 2021

Veliki giveaway games keyjeva na Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1

Čekamo te na službenom Reboot Discord serveru jer samo tamo možeš ugrabiti keyjeve za neke od najboljih PC, PlayStation i Xbox igara!

Iako znamo da ćeš pažljivo pratiti događanja u CORE GAMING studiju gdje će naši voditelji i poznati regionalni gaming influenceri zaigrati neke od najaktualnijih hitova, nipošto ne želiš propustiti kodove za brojne PC te last i current-gen igre koje je osigurao partner eventa Sancta Domenica. Pridruži nam se na Discordu i uključi se u rasprave, pronađi ekipu za igranje i prati najaktualnije novosti s Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1!

Link na Discord server: https://discord.com/invite/UHxWrdN

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati uživo svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 16.06. do 20.06. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.