25. 11. 2020

Veliki PlayStation 5 giveaway @ Reboot Online Games Week

Zahvaljujući našim dugogodišnjim partnerima i jednom od ovogodišnjih sponzora velikog regionalnog online medijskog eventa i games showa Reboot Online Games Weeka, na svakodnevnim giveawayjima možete osvojiti fantastični PlayStation 5 merch i u potpunosti rasprodanu konzolu PlayStation 5!

PlayStation 5 merch dijelit ćemo skoro svakoga dana, a cijeloga tjedna primamo vaše prijave na Instagramu za veliki PlayStation 5 giveaway u kojem će jedan sretnik/ca dobiti Sonyjevu next-gen konzolu!

Sve što trebate napraviti je poslušati PS5 start-up zvuk koji ćemo pustiti u stream za vrijeme PLAYSTATION 5 showcasea (18:30h) i pokušati ga vlastoručno rekreirati uz pomoć glazbenih instrumenata. Svoj pokušaj objavite na otvorenom Instagram profilu uz označavanje @playstationhrvatska i @rebootonlinegamesweek te hashtaga #rebootplaystation5.

Najkreativnija prijava će na samom kraju Reboot Online Games Weeka biti nagrađena s novom novcatom konzolom PlayStation 5!

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj se prikazuje live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha.

• Facebook:

https://www.facebook.com/reboo...

• Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli...

• Instagram:

https://instagram.com/rebooton...

• YouTube:

https://youtube.com/rebootmag