14. 06. 2021

Veliko finale sedme sezone A1 Adria Lige

I ove godine imali smo čast pratiti više stotina ekipa i igrača, a najbolji esportaši uspjeli su se izboriti za svojih pet minuta slave. Donosimo koji će se timovi i igrači boriti za titulu prvaka sedme sezone A1 Adria Lige u igrama Counter-Strike: Global Offensive, FIFA 21, League of Legends i Brawl Stars!

Makedonija i Srbija vladaju regionalnim kanterom!

Više od 120 Counter-Strike: Global Offensive ekipa je sredinom ožujka započelo svoj put do finala sedme sezone Lige. Nakon otvorenih kvalifikacija i swiss grupne faze, saznali smo četiri polufinalista. Finale sedme sezone bit će posljednji put da u ovom sastavu gledamo trostruke osvajače ONYX koji su već najavili da slavni trio Impulse-aVN-Dimke u budućnosti više neće igrati zajedno. Unatoč tim vijestima, ONYX je s glatkih 3-0 projurio grupnom fazom, a njihov rival 4glory, kao i makedonske ekipe Good Game i PORTUGAL, morat će se pošteno namučiti da ih na ROGW-u skinu s trona.

Od 120 kvalificiranih timova u finale idu samo najbolja četiri: ONYX, Good Game, PORTUGAL i 4glory

Nikad napetije stanje na FIFA 21 sceni!

Za razliku od prethodne sezone, FIFA 21 igrači su sedmu sezonu odigrali u swiss formatu. Gledatelji su imali priliku uživati u fenomenalnim utakmicama koje su se odigravale između osam najboljih e-nogometaša regije. Brojka se prepolovila, ostalo ih je četvero, a dvodnevno finale u četvrtak i petak dat će nam odgovore na mnoga pitanja - može li Brstimir održati sjajnu formu iz grupne faze? Kakve šanse ima hrvatski predstavnik FIFAFICO? Hoće li esad1memic iz NK Osijek osvojiti titulu prvaka ili će to uspjeti ostvariti amke2001?

U tjednu trajanja ROGW-a, u četvrtak i petak, uživat ćemo u vrhunskim nogometnim partijama koje će nam priuštiti brstimir, FIFAFICO, amke2001 i NKOS_esad1memic

Split Raidersi su glavni favoriti za LoL titulu!

League of Legends napokon se vratio u A1 Adria Ligu! Regionalni fanovi su, uz Hakkinena i Baldya, prvo uživali u zanimljivim nacionalnim kvalifikacijama, a zatim i u regionalnom finalu koje se igralo u double-elimination formatu. Split Raidersi su razvalili konkurenciju i osigurali mjesto u velikom finalu, a NK Osijek, Harmony i Fiko Izdaja nemaju pravo na grešku ako u subotu (19. lipnja) žele uzeti najveći dio nagradnog fonda.

Split Raiders već je osigurao borbu u završnici natjecanja, a tek ćemo vidjeti koji će im se tim suprotstaviti

U Brawl Starsu ništa novo!

Nakon što su početkom godine iz Good Game prešli u redove njemačke organizacije Noble Elite, Lavvek i društvo nastavili su dominaciju u sedmoj sezoni Lige. Prva dva mjesta bila su unaprijed rezervirana, treće su zgrabili solidni Mayoi, dok se u donjem dijelu tablice odvijala prava drama. Tora Gold su u prvom kolu uspjeli uzeti skalp crvenoj Noble Elite ekipi, no to im ipak nije bilo dovoljno za polufinale. U odlučujućem meču iz 2-2 swiss grupe, bolja od njih je bila hrvatska ekipa Lil Surprise koji su slavili sa 3:2 u setovima. Time su osigurali otvaranje finala sedme sezone u kojem će igrati protiv Noble Elite BLK.

Prva dva mjesta zauzeli su timovi Noble Elite BLK i RED, a slijede ih Mayoi i Lil Surprise

Jeste li spremni za Reboot Online Games Week spektakl?

Regionalni esportaši i ove sezone ostat će kod kuće, no to ne znači da će nedostajati zabave za gledatelje. Od srijede do nedjelje moći ćete pratiti mečeve regionalnog esport natjecanja u sve četiri navedene igre: FIFA 21, CS:GO, League of Legends i Brawl Stars. Kao uvod u napetu esport akciju, gledatelji će imati priliku pratiti svoje najdraže streamere, njihove priče te razne panel rasprave i intervjue s poznatim imenima regionalne gaming scene. Cijeli događaj bit će prepun vrijednih nagradnjača za gledatelje, a ako budete imali sreće - moći ćete zaigrati sa Lavvekom i Inderom koji će isprobavati kako radi Brawl Stars na A1 5G mreži!

Detalje o Reboot Online Games Weeku powered by A1 naći ćete ovdje, a sve o A1 Adria Ligi pratite na web stranici a1adrialeague.com te društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, Twitch.tv i YouTube.