20. 11. 2020

Vrhunski LG UltraGear monitori donose kristalno čiste 4K vizuale na Reboot Online Games Week powered by A1

LG stiže na Reboot Online Games Week powered by A1 i donosi vrhunske monitore koji u potpunosti mijenjaju pravila igre! Neke od najpopularnijih ovogodišnjih naslova zaigrat ćemo upravo na LG monitorima linije UltraGear koji se diče ultrabrzom brzinom osvježavanja te kristalnom i živopisnom slikom.

Prvi su to gaming monitori na svijetu s 4K Nano IPS-om i odazivom od 1 ms, a uz to imaju i 144 Hz te su kompatibilni s tehnologijama Nvidia G-Sync i AMD FreeSync. Što ćemo sve na njima zaigrati u sklopu CORE GAMING studija, moći ćete popratiti live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha,

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Na službenoj web stranici eventa objavljeni su rasporedi za sva tri streaming studija – CORE GAMING, GAMES INDUSTRY I ESPORTS, koji zajedno donose dnevno više od 210 sati najrazličitijeg gaming sadržaja, prepunog raznoraznih gaming giveawaya, kroz koji će vas provesti poznati regionalni gaming novinari, influenceri te niz super zanimljivih gostiju iz svijeta gaminga, gaming hardvera, esportsa, games industrije, games industry edukacije te svih drugih segmenata zabave usko vezane za gaming. U ovim danima uoči početka eventa Reboot Online Games Week powered by A1 najnovije vijesti doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

• Facebook:

https://www.facebook.com/reboo...

• Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli...

• Instagram:

https://instagram.com/rebooton...