09. 11. 2021

White Shark Family Stream pratite svakoga dana samo na Reboot Online Games Week 2021 powered by A1

Reboot Online Games Week 2021 powered by A1 ove se godine vraća u najvećem i najspektakularnijem izdanju do sada, a uvertiru u ovaj mega event mogli ste gledati u šestom mjesecu na proljetnom Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1. Kao i tada, na predstojećem velikom jesenskom izdanju eventa ponovno ćemo ugostiti i naše partnere iz uspješnog domaćeg branda White Sharka, koji će na brojnim giveawayima podijeliti hrpu odlične periferije s potpisom svojih najzastupljenijih i najatraktivnijih brandova.

U studiju CORE GAMING tako vas svakoga dana očekuje specijalan blok White Shark Family Stream za vrijeme kojeg ćete moći gledati i podržati neke od najpoznatijih regionalnih influencera u njihovim gamerskim pothvatima te vidjeti White Sharkovu periferiju iz prve ruke.

Sudjelovanje na jesenskom izdanju mega medijskog gaming showa Reboot Online Games Week je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 17.11. do 21.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem Rebootovog službenog YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.