16. 06. 2021

White Shark na Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1

Ekipa iz domaćeg branda White Shark upravo se nalazi usred velikog rebrandinga, a ima li boljeg mjesta za povezati gaming periferiju i gamere od Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1?

Za vrijeme trajanja eventa u CORE GAMING studiju zaigrat ćemo top naslove na vrhunskim mašinama, a za upotpunjavanje doživljaja bit će zaslužna White Sharkova periferija miševa i tipkovnica, s posebnim naglaskom na nedavno izbačenu X seriju najprodavanijih tipkovnica Spartan i Legionnaire koje dolaze s full RG osvjetljenjem, crvenim switchevima i full key anti-ghostingom. White Shark će svakoga dana na svojim giveawayjima podijeliti i hrpu atraktivnih i vrijednih nagrada: miševe, USB hubove, slušalice, ruksake i sl.

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati uživo svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 16.06. do 20.06. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.