17. 11. 2020

World of Warships će doploviti na Reboot Online Games Week

Wargaming, tvorci legendarnog World of Tanks, doplovit će na veliki regionalni online medijski event i games show Reboot Online Games Week sa svojim planterano popularnim igrama World of Warships i World of Warships: Legends.

Osim što ćemo ploviti morima i vidjeti preko 300 jedinstvenih i povijesno autentičnih bojnih brodova, također vas očekuje i reveal novog contenta tijekom kojeg će nam se pridružiti sami developeri popularne igre. S njima ćemo pričati o svemu što zanima fanove PC ali i konzolaške verzije World of Warshipsa.

Uz sve to na svakodnevnim giveawayjima podijelit ćemo vam hrpetinu digitalnih keyeva za mnogbrojni i bogati sadržaj kojeg World of Warships nudi stoga je idući tjedan idealno vrijeme za sve fanove Wargamingovih bojnih brodova.

Podsjećamo da je prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Sam sadržaj i detaljan raspored bit će objavljeni u tjednu prije početka Reboot Online Games Weeka powered by A1, a do tada najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

Facebook:

https://www.facebook.com/reboo...

Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli...

Instagram:

https://instagram.com/rebooton...