11. 06. 2021

World of Warships ponovno plove na Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1

Kao i na prošlogodišnjem prvom izdanju, Wargaming, tvorci legendarnog World of Tanks, ponovno će doploviti na ovogodišnje drugo izdanje velikog regionalnog online medijskog eventa i games showa Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1.

U ultra zabavnim segmentima moći ćete tako ponovno uživati u planetarno popularnim igrama World of Warships i World of Warships: Legends i to u sklopu studija CORE GAMING, svakim danom tijekom trajanja eventa, koji se odvija od 16. do 20. lipnja.

Osim što ćemo ploviti morima i vidjeti preko 300 jedinstvenih i povijesno autentičnih bojnih brodova, također vas očekuju i svakodnevni giveawayji , tijekom kojih ćemo podijeliti hrpetinu digitalnih keyeva za mnogbrojni i bogati sadržaj kojeg World of Warships nudi. Stoga je ROGW 2021 Spring Edition Powered by A1 idealno vrijeme za sve fanove Wargamingovih bojnih brodova.

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana - od 16.06. do 20.06. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Sam sadržaj i detaljan raspored bit će objavljeni u tjednu prije početka Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition, a do tada najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.