21. 11. 2021

Završen Reboot Online Games Week 2021 powered by A1

Došli smo do kraja još jednog izdanja Reboot Online Games Weeka powered by A1. Iza nas je 5 dana trajanja najvećeg regionalnog medijskog eventa i games showa te više od 120h vrhunskog gaming sadržaja za vrijeme kojih smo zaigrali nove naslove, predstavili nadolazeće igre, ugostili poznate influensere, razgovarali s ljudima koji žive od stvaranja igara i podijelili hrpu vrhunskih nagrada na brutalnim giveawayima.

Za kraj nam ostaje zahvaliti se našim sponzorima i brojnim partnerima na potpori koju su nam pružili prije, a posebice za vrijeme ovog eventa kojeg smo prošle godine organizirali u zamjenu za Reboot InfoGamer. Nadamo se da ćemo se u skoroj budućnosti ponovno okupiti na Zagrebačkom velesajmu te zajedničkim snagama pokazati koliko je gaming važan segment današnjeg društva, a do tada s ponosom možemo najaviti da će se Reboot Online Games Week nastaviti održavati i dalje.

Veliko hvala još jednom A1 Hrvatska, Raw Fury | Fury Studios, Kviki, PlayStation Hrvatska, Franck, Sancta Domenica i svima ostalima koji su doprinijeli stvaranju ovog zajedničkog eventa, dok posebnu zahvalu upućujemo i svima vama koji ste nas gledali i podržavali cijelo ovo vrijeme.