19. 06. 2022

Završen Reboot Online Games Week 2022 powered by A1

Četvrto izdanje najvećeg regionalnog medijskog eventa i digitalnog games showa došlo je do kraja nakon streamanja više od 120h raznolikog sadržaja u tri studija.

Kao i na dosadašnjim izdanjima, svakoga dana družili smo se u studijima CORE GAMING, GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury | Fury Studios i ESPORTS powered by A1 Adria League, kroz koje smo vam pobliže predstavili najnovije i nadolazeće naslove, razgovarali s regionalnim game developerima, nabrijavali se na finalne mečeve devete sezone A1 Adria League i uveseljavali vas svakodnevnim giveawayima hardvera, mercha i games keyeva.

Hvala i svim našim sponzorima i partnerima, te svim prijateljima četvrtog izdanja Reboot Online Games Weeka na podršci koju su nam pružili u pripremi i organizaciji ovog eventa - A1 Hrvatska, A1 Adria League, AOC, CD Media, Microsoft Xbox, Monster Energy, Pannonian Challenge, PlayStation Hrvatska, Raw Fury | Fury Studios, Sancta Domenica, White Shark i svima drugima.

Posebnu zahvalu kao i svake godine dugujemo svim našim gledateljima koji su nas pratili i podržavali komentarima - vidimo se ponovno uskoro - u fizičkom ili digitalnom izdanju, ovisno o epidemiološkoj situaciji.