18. 11. 2020

Objavljen je preliminarni raspored za CORE GAMING studio @ Reboot Online Games Week powered by A1

Kao što već i znate, Reboot Online Games Week powered by A1 veliki je regionalni online medijski event i games show koji će se odvijati od 23. do 29. studenog u tri odvojena tematska studija – CORE GAMING, GAMES INDUSTRY powered by Playrix i ESPORTS powered by A1 Adria League.

Kako se bližimo našem online showu, objavit ćemo kompletne rasporede za svaki zasebni studio, no dotada najavljujemo da je objavljen preliminarni raspored za CORE GAMING studio, u kojemu vas svaki dan, svih sedam dana, očekuje pregršt gaming sadržaja, od velikog fokusa na next-gen igre i konzole do najpopularnijih battle royale igara, ali i predstavljanje najatraktivnijih brendova hardvera. te gostovanja najpopularnijih regionalnih gaming influencera i, ne zaboravimo - hrpa giveawayja!

Ističemo bitnu činjenicu da je sami raspored u ovom trenutku podložan promjenama te će periodično biti ažuriran kada i ako do promjena dođe. Raspored možete naći na naslovnoj stranici rebootonlinegamesweek.com.

Sadržaj kompletnog showa prikazivat će se live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Sam sadržaj i detaljan raspored za druga dva streaming studija bit će objavljeni u narednim danima uoči početka Reboot Online Games Weeka powered by A1, a do tada najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

• Facebook:

https://www.facebook.com/reboo...

• Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli...

• Instagram:

https://instagram.com/rebooton...