05. 11. 2021

Studio GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury | Fury Studios donosi novosti iz svijeta game developmenta

Bliži nam se početak trećeg izdanja najvećeg regionalnog games showa i digitalnog eventa Reboot Online Games Week powered by A1 te vam stoga pobliže predstavljamo svaki od tri studija. O studiju CORE GAMING mogli ste pobliže čitati ovdje i pritom doznati kako vas svakoga dana tamo očekuje sve o najatraktivnijim igrama, najnoviji PC gaming hardware, dubinski razgovori, prezentacije i najave novih igara, playthroughovi aktualnih hitova u društvu najvećih regionalnih gaming influencera te gaming giveawayi.

Drugi po redu studio je GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury | Fury Studios u kojem ćete svakoga dana, kroz svih pet dana trajanja eventa, moći doznati najaktualnije novosti iz svijeta regionalnog, ali i svjetskog game developmenta, pogledati razne zanimljive edukacijske panele i naučiti tajne i trikove razvoja igara od profesionalaca iz industrije. Naši će voditelji porazgovarati s developerima regionalnih razvojnih studija, predstavit ćemo njihove nove projekte i pokušati otkriti kakvi su im kratkoročni i dugoročni planovi u svijetu izrade videoigara. A kao i u studiju CORE GAMING, održat ćemo brojne jedinstvene giveawaye na kojima ćete moći osvojiti keyeve za igre i vrhunsku gaming opremu.

Sudjelovanje na jesenskom izdanju mega medijskog gaming showa Reboot Online Games Week je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana - od 17.11. do 21.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem Rebootovog službenog YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.