19. 11. 2020

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 donosi opake trikove na Reboot Online Games Week powered by A1

Već smo prethodno najavili da Activision, jedan od najvećih izdavača u industriji videoigara, na Reboot Online Games Week powered by A1 donosi eksplozivnu akciju kroz potpuno novi Call of Duty: Black Ops Cold War te utrku s vremenom kroz Crash Bandicoot 4: It's About Time, a sada sa zadovoljstvom najavljujemo da ćemo tijekom gotovo svih sedam dana uživati i zabavljati se izvodeći trikove u fantastičnim remasterima kultnih klasika - Tony Hawk's Pro Skater 1+2!

Baš kao i u slučaju Crasha Bandicoota, gotovo svako jutro te početak streama i showa u sklopu CORE GAMING studija počinjat ćemo u 10h s Tonyjem Hawkom i pokušati u pola sata izvesti što više trikova u što kraćem vremenu te osvojiti što veći high score! Tko zna, možda svakoga dana eventa u studiju nabacimo i lokalni turnir za dobar početak dana. No, dok ćemo se mi u studiju zabavljati igrajući THPS 1+2, za sve gledatelje koji će se doma zabavljati gledajući naš stream - Activision je osiguao i brojne giveawayjeve, stoga apsolutno imate razloga stream početi gledati odmah u 10 ujutro, jer svaki dan možete osvojiti jedan game key za Tony Hawk's Pro Skater 1+2!

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha, kroz tri live studija - CORE GAMING, GAMES INDUSTRY i ESPORTS. U ovom trenutku na naslovnoj web stranici eventa objavljeni su privremeni rasporedi za CORE GAMING studio i ESPORTS studio, a u danima uoči početka eventa Reboot Online Games Week powered by A1 najnovije vijesti doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

Facebook:

https://www.facebook.com/reboo...

Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli...

Instagram:

https://instagram.com/rebooton...