05. 11. 2021

ESPORT powered by A1 Adria League donosi finale najpopularnijeg regionalnog esport natjecanja

Prošloga tjedna predstavili smo dva od tri studija iz kojih ćemo kroz pet dana najvećeg regionalnog digitalnog eventa i games showa Reboot Online Games Week powered by A1 streamati vrhunski gaming sadržaj. Ukoliko već niste, prije nastavka čitanja ovog teksta svakako pročitajte što vas očekuje u CORE GAMING studiju i što ćete o game developmentu moći saznati iz studija GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury.

Treći studio rezerviran je za najbolje regionalne esportaše koji se natječu u sklopu najpopularnijeg regionalnog esport natjecanja - A1 Adria League, a velika završnica tog prestižnog natjecanja održat će se upravo na Reboot Online Games Weeku. Najzanimljivije i najnapetije mečeve i dvoboje moći ćete pratiti svakoga dana od 17. - 21. studenog, u vremenu od 13:00 do 22:00h, a sigurni smo da najboljim ekipama nećete zamjeriti ni ako u uzbudljivim partijama ostanu i koju minutu duže. I ove sezone napetost je na vrhuncu - tko će osvojiti titulu najboljeg u igrama Brawl Stars, FIFA 22, League of Legends i Counter-Strike: Global Offensive?

Svakoga dana prije dramatičnih završnica zagrijavat ćemo se uz naše vrhunske esportaše koje ćete moći pobliže upoznati putem uvodnih emisija i mini dokumentaraca pod nazivom Moja Priča, a moći ćete pogledati i kratke priloge i panele o uzbudljivom svijetu regionalnogesporta.

Pratite nas i dalje jer ćemo uskoro objaviti i potpuni raspored studija ESPORTS powered by A1 Adria League!

Sudjelovanje na jesenskom izdanju mega medijskog gaming showa Reboot Online Games Week je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana - od 17.11. do 21.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem Rebootovog službenog YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.