09. 11. 2021

Rebootaj se uz Franck kavu na Reboot Online Games Weeku 2021 i osvoji vrijedne giveaway pakete

Svi znaju da gameri i energetska pića idu ruku pod ruku od pamtivijeka. No, jesenski gaming spektakl Reboot Online Games Week idućeg tjedna donosi puno bolje osvježenje za dodatni boost i trenutak inspiracije, jer sa zadovoljstvom možemo najaviti da će jedan od sponzora našeg eventa biti i Franck kava!

Tijekom svih pet dana trajanja trećeg po redu te dosad najvećeg i najspektakularnijeg jesenskog izdanja najznačajnijeg regionalnog online medijskog eventa i games showa Reboot Online Games Week Franck će nam pomoću svojih toplih čarobnih napitaka pružati prijeko potrebnu okrijepu i predah u pauzama od igranja, a svi naši gledatelji imat će mogućnost rebootati se uz Franck i sudjelovati u brojnim giveawayima te osvojiti vrijedne Franck Xu1 pakete.

Bilo da ste već dugo pravi ljubitelji kave ili ćete to tek postati uz odlične Franckove pakete, uz mogućnost osvajanja njihovih toplih napitaka očekuje vas i više od 150 sati vrhunskog gaming sadržaja kroz tri paralelna live studija. To su CORE GAMING studio s prikazom najnovijih i najinteresantnijih igara današnjice, zatim GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury s predavanjima, gostovanjima i panelima stručnjaka iz domaće, regionalne i međunarodne gaming industrije te neizostavni ESPORTS powered by A1 Adria League koji donosi spektakularno finale osme sezone najveće regionalne esports lige.

Sudjelovanje na jesenskom izdanju mega medijskog gaming showa Reboot Online Games Week je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 17.11. do 21.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem Rebootovog službenog YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.